Koleksi baju muslimah jenis Soft Denim Spandex kami didatangkan dalam pelbagai saiz yang menepati ukuran badan anda. Bermula daripada Small, medium, larga dan x large. Tiada masalah kalau saiz yang anda bimbangkan.

Sebagai contoh: Saiz XL kami - Dada (34), Labuh (33), Lengan (23 setengah) dan Bahu (6).

Warna-warna baju muslimah Soft Denim Spandex yang kami ada stok ialah biru, turquis, maroon, merah, oren dan purple. Untuk pengetahuan, warna ini adalah dalam mod dark atau gelap.

Sample baju muslimah Soft Denim Spandex yang kami tunjukkan di bawah adalah berwarna oren. Cantik kan?

maklumat lanjut produk Koleksi Baju Muslimah Jenis Soft Denim Spandex!

beli soft denim spendex Koleksi Baju Muslimah Jenis Soft Denim Spandex!

Anda boleh perhatikan dengan jelas pada kelicinan jenis kain denim spandex yang lembut dan selesa ini. Dihiasi renda pada kedua hujung lengan dan bagaian bawah baju yang tidak nampak keterlaluan.

Amatlah mudah menempah daripada kedai online kami. Anda hanya perlu klik butang ‘more info’ di atas untuk ke kedai utama kami. Di sana nanti akan dipaparkan senarai keseluruhan baju muslimah jenis Soft Denim Spandex yang kami miliki.

Di sana nanti anda boleh menggunakan sistem shopping cart kami yang direka khusus untuk pembelian secara online. Invois akan dihantarkan ke dalam emel berdasarkan jumlah tempahan yang dibuat. Mudah, cepat dan mesra.

Sila lawati kedai online utama kami menggunakan pautan di bawah untuk pilihan pelbagai jenis barangan bermutu.


--> Kedai Online Utama Citarasawanita <--